3 Ayda 3 Kişi Ölünce Yolu Ulaşıma Kapattılar - Son Dakika
Güncel

3 Ayda 3 Kişi Ölünce Yolu Ulaşıma Kapattılar

3 Ayda 3 Kişi Ölünce Yolu Ulaşıma Kapattılar

Düzce'de, D-100 Karayolu'nda 3 ayda 3 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine vatandaşlar yolu ulaşıma kapatarak kavşak yapılmasını istediler.

18.07.2013 12:22  Güncelleme: 11:09

Yolda lastik yakan vatandaşlar, bir süre sonra yolu tek şeritten ulaşıma açarken, 4 saat süren eylemin ardından dağıldılar.

Kaza dün akşam saat 19.30 sıralarında Üçköprü mevkiinde meydana geldi. Muhammet Ö. idaresindeki otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Özgür Çalışkan idaresindeki 81 BD 473 plakalı motosiklete çarptı. Özgür Çalışkan olay yerinde yaşamını kaybederken, sık sık kazanın olduğu bölgede kavşak yapılmasını isteyen köylüler yola döküldüler. Köylüler yolu bir süre ulaşıma kapattılar.

Gece saat 22.00 sıralarında yeniden yolda toplanan yaklaşık 500 kişi, 3 ayda 3 kişinin yaşamını kaybetmesi üzerine Düzce ile Kaynaşlı arasındaki yolu ulaşıma kapatarak, lastikler yaktılar. Köylüler yolda otururken, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve Düzce Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça olay yerine geldi. Vatandaşlar, vali ile görüşmek istediklerini belirttiler. Düzce Valisi Adnan Yılmaz vatandaşlarla görüşmek için geldi. Kavşak yapılması için verilen sözlerin tutulmadığını söyleyen vatandaşlar, Vali Yılmaz'ı konuşması esnasında yuhalayarak tepki gösterdiler.

Bir süre vatandaşlarla görüşen Vali Adnan Yılmaz, daha sonra teravih namazını kılmak için köy camisine giderken, Vali istifa sesleri yükseldi. Jandarmalarla vatandaşlar arasında kısa süreli arbedeler yaşandı. Namazın ardından Vali Yılmaz bölgeden ayrılırken, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz gelerek vatandaşlarla konuştu.

Milletvekili ile konuşan vatandaşlar ikna olurken, saat 22.45 sıralarında yolun her iki istikameti de tek şeritten ulaşıma açıldı. Milletvekili Korkmaz ile görüşmeye devam eden vatandaşlar yaklaşık 4 saat sonra dağıldılar. Yolun ortasında bulunan beton bariyerler ise kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Ayda 3 Kişi Ölünce Yolu Ulaşıma Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement