36 Yıl Önce Yapımına Başlanan Yol Nihayet Açıldı - Son Dakika
Güncel

36 Yıl Önce Yapımına Başlanan Yol Nihayet Açıldı

36 Yıl Önce Yapımına Başlanan Yol Nihayet Açıldı

Yapımına 1976 yılında başlanan, 7 cumhurbaşkanı ve 21 hükümet eskiten Kütahya-Harmancık-Balıkesir yolu hizmete girdi.armancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş söz konusu yolda incelemelerde bulundu.

18.08.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımına 1976 yılında başlanan, 7 cumhurbaşkanı ve 21 hükümet eskiten Kütahya-Harmancık- Balıkesir yolu hizmete girdi.

armancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş söz konusu yolda incelemelerde bulundu. Balıkesir, Bursa ve Kütahya'yı birbirine bağlayacak olan 230 kilometrelik yolun trafiğe açıldığını ve yıl sonunda da resmi açılışın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından yapılacağını söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Güneş, "Çalışmalar artık son aşamaya gelmiş durumda. Yol şimdilik birer şerit olarak açıldı. Önümüzdeki yıldan itibaren de çift şerit çalışmaları hız kazanacak" dedi.

Yapımına 1976 yılında başlandığını ve bu dönem içerisinde 7 cumhurbaşkanı ve 21 hükümet eskittiğini dile getiren Ahmet Güneş, "Devlet artık böyle yarım kalan yolların tamamlanmasına büyük önem veriyor. Artık ödenek sıkıntısı yaşanmadan yolun geri kalan kısmı da tamamlanacak" diye konuştu.

Kütahya - Harmancık - Balıkesir yolunun Harmancık için de önemli olduğunu vurgulayan Güneş, "İlçemizin ekonomisi için yolun önemi büyük. İzmir ile Ankara arasını kısaltacak bu yol bizim için hayati değer taşıyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 36 Yıl Önce Yapımına Başlanan Yol Nihayet Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement