4 Eski Bakanla İlgili Yüce Divan Oylaması Pazartesi Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

4 Eski Bakanla İlgili Yüce Divan Oylaması Pazartesi Günü

4 Eski Bakanla İlgili Yüce Divan Oylaması Pazartesi Günü
18.12.2014 16:08  Güncelleme: 17:28

TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı, Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar için Yüce Divan oylamasının pazartesi günü yapılacağını belirtti.

TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 4 eski bakanın Yüce Divan oylamasının pazartesi günü komisyonda yapılacağını söyledi.

TOPLANTI BASINA KAPATILDI

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları nedeniyle eski bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu bugün saat 14.00'de TBMM'de basına kapalı olarak toplandı.

OYLAMA PAZARTESİ YAPILACAK

Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren komisyonun ardından Komisyon Başkanı Hakkı Köylü, gazetecilerin soruları yanıtladı. Yüce Divan oylamasıyla ilgili soruya Köylü, "Pazartesi günü açık oylama ile Yüce Divan oylamasının yapılacak ve herkes oyunun rengini belli edecek" dedi.

"RAPORU BİZ YAZACAĞIZ"

Raporla ilgili soruya Köylü, "Raporu biz yazacağız. Süremiz içerisinde raporu vereceğiz. Meclis tatile gideceği için raporumuzu rahat rahat yazarız" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Eski Bakanla İlgili Yüce Divan Oylaması Pazartesi Günü - Son Dakika


Advertisement