40 Yıllık İdareci, İdareciler Derneği'ne İsyan Etti - Son Dakika
Güncel

40 Yıllık İdareci, İdareciler Derneği'ne İsyan Etti

40 Yıllık İdareci, İdareciler Derneği\'ne İsyan Etti

Muğla Vali Yardımcısı Beyazit Bestami Alkan, 40 yıllık idareci olarak üye olduğu Türk İdareciler Derneği’nin idareciliğe uymayan uygulamasından dolayı istifa edeceğini belirtti.

13.01.2018 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Vali Yardımcısı Beyazit Bestami Alkan, 40 yıllık idareci olarak üye olduğu Türk İdareciler Derneği'nin idareciliğe uymayan uygulamasından dolayı istifa edeceğini belirtti. Vali Yardımcısı Alkan, "Türk İdareciler Derneği İdareciler günü dolayısıyla düzenlediği yarışmaya hazırlanıp katıldım. Ancak ne hikmetse yarışma için gönderdiğim yazı değerlendirmeye bile alınmamış. ve yarışmayı iptal etmişler. Tümü Mülki İdare Amiri olan değerlendirme kurulu üyelerinin hem yarışma düzenleyip hem de gönderilen yazıyı dikkate almamalarını üzüntüyle karşılıyorum" dedi.

Türk İdareciler Derneğinin,10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlediği yarışmaya 40 yıllık idarecilik hayatında unutamadığı ve devlet bütçesinden hiç para harcamadan Denizli Çameli ilçesindeki 'ceviz projesi' 'balık' projeleri ve sonrasında yaşanan anılarla katıldığını belirten Muğla Vali Yardımcısı Beyazit Bestami Alkan, "Derneğimize ve düzenlediği yarışmaya özenle hazırlanıp katıldım. Öğrendiğim kadarıyla benden başka yarışmaya katılan da olmamış. Ancak, dernek yarışmayı kendiliğinden iptal edip bizim yazıyı dikkate bile almamış. Basit bir mesele de olsa derneğin uygulamasını üzüntü ile karşıladım" diyerek dernekten istifa edeceğini belirtti.

Konuyla ilgili Türk İdareciler Derneği Genel Başkanlığı'na da sitemlerini dile getiren yazı gönderen Vali Yardımcısı Beyazit Bestami Alkan, yazısında "Size Kaymakamlığımın ilk yıllarında görev yaptığım Denizli Çameli ilçesi ile ilgili bir anımı göndermiştim.

Göndermiş olduğum anımın, değerlendirilmemiş olduğunu, internet sitenizdeki davetiyeden öğrenmiş bulunuyorum.

Bu anı,Türk İdareciler Derneği Değerlendirme Kurulunca değerlendirmeye, ne hikmetse, alınmamıştır ya da layık görülmemiştir.Değerlendirilmeme gerekçesini gerçekten, artık, merak etmiyorum. Bu anıda anlatılan çalışmalarda, 25 kuruş da olsa devletin bütçesinden, hiçbir kuruş harcanmamıştır. Ama tahmin ve takdir edebileceğiniz gibi, Çameli' ne ve ülkemize milyonlarca TL katma değer yaratılmıştır. Bu konu, Sadık Aksoy ve Ramazan Sönmez'den ve ayrıca Google'dan tahkik edilebilirdi. Çünkü, her ikisinin de telefon numaralarını ve anı ile ilgili haber fotokopilerini dosyaya eklemiştim. Tümü Mülki İdare Amiri olan değerlendirme kurulu üyelerinin, bunu dikkate almamış olmasını, üzüntüyle karşılamış olduğumu da özellikle belirtmek istiyorum." ifadelerine yer verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 40 Yıllık İdareci, İdareciler Derneği'ne İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement