68 Yaşındaki Engelli 10 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

68 Yaşındaki Engelli 10 Gündür Kayıp

68 Yaşındaki Engelli 10 Gündür Kayıp

Şanlıurfa'da, 10 gün önce evden çıkan 68 yaşındaki zihinsel engelli Müslüm Kaçar'dan haber alınamıyor.

04.02.2012 11:50

Şanlıurfa'da, 10 gün önce evden çıkan 68 yaşındaki zihinsel engelli Müslüm Kaçar'dan haber alınamıyor. Elinde fotoğrafıyla Müslüm Kaçar'ı arayan akrabası Mustafa İzci, "10 gündür Müslüm Kaçar'dan haber alamıyoruz. Tek isteğimiz sağ salim bulunması ve evine dönmesi" dedi.

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde yaşayan Mustafa İzci, zihinsel engelli olan akrabası 68 yaşındaki Müslüm Kaçar'ın 10 gündür kayıp olduğunu söyledi. Evden çıkan bir daha dönmeyen Kaçar'ı, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta aradıklarını söyleyen İzci, "Günlerdir kendisinden haber alamıyoruz. Zihinsel engelli olduğu için hiç evlenmedi. Kardeşleri ve akrabaları olarak perişan durumdayız. Bir anda ortadan kaybolmasına bir anlam veremiyoruz. Nereye gideceğimizi bilemez durumdayız ve hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Zihinsel engelli olan Kaçar'ın bulunması için vatandaşlardan yardım isteyen İzci, "Polis ve jandarma her yerde arıyor ama vatandaşlarımızın da yardımını bekliyoruz. Hayatından endişe ettiğimiz Müslüm Kaçar umarım bir şey olmadan sağ salim bulunur ve yanımıza döner. Kendisini görenlerin polise bildirmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 68 Yaşındaki Engelli 10 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement