Abant ve Gölcük'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Abant ve Gölcük'e Yoğun İlgi

10.07.2016 14:12

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bolu ve Abant'a gelen tatilcilerden detaylar Ramazan Bayramı tatilinin son gününde vatandaşlar, doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük tabiat parklarına yoğun ilgi gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bolu ve Abant'a gelen tatilcilerden detaylar Ramazan Bayramı tatilinin son gününde vatandaşlar, doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük tabiat parklarına yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Bayramı tatili süresince her gün binlerce kişiyi ağırlayan, Abant ve Gölcük tabiat parkları, tatilin son gününde de ilgi odağı oldu.

Tatil için Abant ve Gölcük'ü tercih edenler, göl çevresinde yürüyüş yaparak, ata, faytona ve bisiklete binerek, piknik alanlarında piknik yaparak, olta ile gölden balık tutarak ve hatıra fotoğrafı çektirerek tatilin tadını çıkardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abant ve Gölcük'e Yoğun İlgi - Son Dakika


Advertisement