ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarında Fars eyaletine bağlı Laristan ilçesinde 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.
İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Fars Vali Vekili Celil Hasani konuya ilişkin bilgi verdi.
Hasani, "ABD-İsrail savaş uçaklarının Laristan'daki dağlık bir bölgeyi hedef alması sonucu 4 sivil hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı." dedi.
Huzistan eyaleti hedef alındı
Öte yandan, ülkenin güneybatısındaki Huzistan eyaletine bağlı Heftgil ilçesine düzenlenen saldırıda radyo-televizyon verici kulesi hedef alındı.
İranlı Öğrenciler Haber Ajansına (ISNA) göre, Huzistan Vali Yardımcısı Veliyullah Hayati konuya ilişkin açıklama yaptı.
Hayati, "Yerel saatle 01.00 sularında Heftgil'de radyo-televizyon verici kulesinin bulunduğu nokta yeniden bombalandı. 1 vatandaş hafif şekilde yaralandı." dedi.
İranlı yetkili, yine aynı eyalete bağlı Hamidiye ilçesinin doğusunda iki patlamanın meydana geldiğini, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığını kaydetti.
Son Dakika › Güncel › ABD-İsrail'in İran'a Saldırısında 4 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?