Abd, Rusya ve Bm, Cenevre'de Suriye Toplantısı Yapacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Abd, Rusya ve Bm, Cenevre'de Suriye Toplantısı Yapacak

10.12.2015 18:18

ABD, Rusya ve Birleşmiş Milletler'in temsilcileri New York'ta yapılacak Suriye görüşmeleri öncesi yarın Cenevre'de bir araya gelecek.

ABD, Rusya ve Birleşmiş Milletler'in temsilcileri New York'ta yapılacak Suriye görüşmeleri öncesi yarın Cenevre'de bir araya gelecek.

BM Cenevre Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, iki ülke ve BM temsilcileri "Uluslararası Suriye Destek Grubu" toplantısı için hazırlık görüşmeleri yapacak.

Bu arada ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby ise görüşmelerde ABD'yi Yakın Doğu İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Anne Patterson'ın temsil edeceğini ve toplantıda siyasi geçiş süreci konusu ile Suriye'de taraflar arasında olası bir ateşkesin çerçevesinin ele alınacağını söyledi.

Görüşmeler basına kapalı gerçekleşecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abd, Rusya ve Bm, Cenevre'de Suriye Toplantısı Yapacak - Son Dakika


Advertisement