Abdullah Uysal Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Abdullah Uysal Seçim Sonuçları

Abdullah Uysal Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Çumra belediye başkan adayı olan Abdullah Uysal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Çumra belediye başkan adayı olan Abdullah Uysal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Çumra ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Abdullah Uysal isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Konya Çumra adayı Abdullah Uysal kimdir? Saadet Partisi Konya Çumra adayı Abdullah Uysal yüzde kaç oy aldı?

Abdullah Uysal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Çumra belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdullah Uysal Çumra ilçesinde % 5,59 oranında oy almıştır. Çumra ilçesinde % 5,59 oranında oy olan Abdullah Uysal adlı Saadet Partisi adayı toplamda 2.225 adet oy sayısına ulaştı.

Abdullah Uysal Kimdir?

Abdullah Uysal Seçim Sonuçları

Abdullah Uysal, 1977'de Fransa'da doğdu. Çumra Atatürk İlkokulu ve Çumra İmam Hatip Lisesi'nden sonra Selçuk Universitesi Makine ve Tarım Aletleri Bölümü'nde okudu. Çumra- Arıkören kasabasında çiftçilik yapan Uysal, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Konya Çumra ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Abdullah Uysal Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement