Adana'da Sakıp Sabancı İçin Mevlit Okuldu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Sakıp Sabancı İçin Mevlit Okuldu

Adana\'da Sakıp Sabancı İçin Mevlit Okuldu

Adana'da Sakıp Sabancı için mevlit okulduVIDEO YOKADANA'da merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın ölümünün 12'nci yıl dönümü nedeniyle Sabancı Merkez Camii'nde mevlit okutuldu.

08.04.2016 15:19

Adana'da Sakıp Sabancı için mevlit okuldu

VIDEO YOK

ADANA'da merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın ölümünün 12'nci yıl dönümü nedeniyle Sabancı Merkez Camii'nde mevlit okutuldu. Sakıp Sabancı'nın kızları Sevil ve Dilek Sabancı da kente gelerek okunan dualara eşlik etti.

Cuma namazı öncesi Sabancı Merkez Camii'nde Sakıp Sabancı için mevlit ve Kuran-ı Kerim okutuldu. Mevlide gelenlere cami önünde helva dağıttı. Okunan dualara eşlik eden Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı, cami önünde vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Babasını hasretle andıklarını belirten Dilek Sabancı, "Rahmetli babam Sakıp Sabancı'nın 12'inci ölüm yıl dönümü. Kendisini rahmetle anıyoruz. Bugün her sene yaptığımız gibi, onun ruhuna mevlit okutuldu. Ayrıca Sabancı Ailesi'nden ebediyete intikal etmiş amcalarım, dedemlerin bütün akrabalarımın adlarına da dualar okundu. Ben burada sadece kendi akrabalarım değil, ebediyete intikal etmiş tüm insanları ruhları şad olsun diyorum. Mezarlıkta dua ederken de aynı şekilde söyledim. Rahmetli babamın mevlidi yüzü hürmetine, bütün herkesin günahlarını affetsin, Allah'ım herkesin mekanını cennet etsin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Sakıp Sabancı İçin Mevlit Okuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement