Adana'da Milli Piyango Bileti Satışları Arttı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Milli Piyango Bileti Satışları Arttı

Adana\'da Milli Piyango Bileti Satışları Arttı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin son 3 yıl üst üste Adana'ya isabet etmesi, kentte bilet satışlarını arttırdı.

24.12.2013 16:41

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin son 3 yıl üst üste Adana'ya isabet etmesi, kentte bilet satışlarını arttırdı. Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ise başka illere bilet göndermeye başladıklarını belirterek, "Artık Nimet Abla'nın pabucunu dama attık" dedi.

Çekilişe kısa bir süre kala Adana'da biletler tükenme noktasına geldi. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği yılbaşı özel çekilişinde en şanslı 3 ilden biri olma özelliğine sahip Adana'da son 20 yılbaşı çekilişinde 73 kişiye talih kuşu kondu.

Karakuş, biletlerin yüzde 80'inin satıldığına dikkat çekerek, "Vatandaşlar biletlerini almak için son günü beklemesin. Biletin kalmama durumu olabilir" uyarısında bulundu. Adana'nın artık şanslı illerden birisi olduğuna dikkat çeken Karakuş, "Adana çok favori illerden birisi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında büyük ikramiye verdik Adanamıza. Bu yıl da aynı hisleri yaşıyoruz. 2014 yılında büyük ikramiye Adana'ya çıkarsa 4'te 4 yapacağız. Bu da tarihte hiç olmadı, biz ilk defa başaracağız inşallah" dedi.

Karakuş, 3 yıldır ikramiyenin Adana'ya çıkmasının satışlarda canlanmaya neden olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Artık İstanbul'dan, Ankara'dan, Kırşehir'den, Şanlıurfa'dan Adana'ya bilet talepleri geliyor. Eskiden insanlar Nimet Abla'dan bilet sipariş ederlerdi. Ama şimdi Adana'ya dönüyorlar. Geçen İstanbul'dan birkaç kişi beni aradı. İstanbul'a bilet gönderdim. Artık Nimet Abla'nın pabucunu dama attık."

Bilet alıp "çıkmadı" diye üzülen vatandaşlara da seslenen Mustafa Gökay Karakuş, alınan her bilet ile aynı zamanda ülke ekonomisine katkıda bulunulduğunu vurguladı.

Milli Piyango satışı yapan Nurettin Yılmaz da satışlarının iyi olduğunu belirtti. Daha çok çeyrek bilet sattıklarını ifade eden Yılmaz, "Vatandaşlara fiyatı biraz daha uygun olduğu için çeyrek bilet daha cazip geliyor. Yarım bilet 25, tüm bilet 50 TL olduğu için vatandaş çeyrek alıyor. Son biletlerin bitmesini bekliyoruz. Son 3 senedir ikramiyenin Adana'ya çıkması satışımıza da yansıdı" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Milli Piyango Bileti Satışları Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement