Adıyaman'da depremin yıkımı gözler önüne serildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da depremin yıkımı gözler önüne serildi

Adıyaman\'da depremin yıkımı gözler önüne serildi
05.05.2023 12:45

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, deprem öncesi ve sonrası görselleri birleştirilerek yıkımın büyüklüğü ortaya konuldu. Türk Telekom, Adıyaman Belediye Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halep-Bozbey caddelerindeki binaların yıkımı, depremin etkisini gözler önüne serdi.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'ın deprem öncesi ve sonrası görselleri yıkımın büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

AA ekipleri, 6 Şubat'ta Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Adıyaman'da depremden önce çekilen Google Stret View fotoğrafları ile bölgelerin deprem sonrası görsellerini birleştirdi.

Atatürk Bulvarı'nda Türk Telekom, Atatürk Caddesi'ndeki Adıyaman Belediye Başkanlığı, Hastane Caddesi'ndeki İl Sağlık Müdürlüğü, Halep ve Bozbey caddelerinde 2 binanın yıkılmadan önceki görselleri ile enkaz görselleri depremin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da depremin yıkımı gözler önüne serildi - Son Dakika


Advertisement