Adıyaman'da Yıkılan Otelin Ortağı İstanbul'da Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adıyaman'da Yıkılan Otelin Ortağı İstanbul'da Gözaltına Alındı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adıyaman\'da Yıkılan Otelin Ortağı İstanbul\'da Gözaltına Alındı
 Güncelleme: 

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adıyaman’da yıkılan bir otelin ortaklarından Nazan B., yolcu karşılamak için geldiği İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adıyaman'da yıkılan bir otelin ortaklarından Nazan B., yolcu karşılamak için geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adıyaman'da yıkılan Bozdoğan Oteli'nin ortaklarından olan Nazan B., bugün öğlen saatlerinde, yolcu karşılamak için İstanbul Havalimanı'nda geldi. Depremin ardından Adıyaman 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak' suçundan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirlenen Nazan B., gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Nazan B.'nin emniyetteki sorgusu devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: ANKA