AFAD İzmir'in Karaburun açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AFAD İzmir'in Karaburun açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı

AFAD İzmir\'in Karaburun açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı
01.02.2021 11:57  Güncelleme: 12:00

Ege Denizi'nde, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Ege Denizi'nde, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, sarsıntı saat 11.35'te ve 3,42 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Aynı bölgede sabah saat 08.46'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, ardından en büyüğü 4,8 büyüklüğünde çok sayıda artçı kaydedilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AFAD İzmir'in Karaburun açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı - Son Dakika


Advertisement