Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı

Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar köyünde ikamet eden İlhami Yılmaz (37), Kdz.

25.07.2013 14:22

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar köyünde ikamet eden İlhami Yılmaz (37), Kdz. Ereğli'de çalıştığı inşaattan kafasına kereste düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Kdz. Ereğli'de bir firmaya ait inşaatta meydana geldi. İnşaat firmasında çalışan 4 çocuklu İlhami Yılmaz (37), çalıştığı sırada 3. kattan kafasına kereste düştü. Bir anda yere yığılan Yılmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan İlhami Yılmaz'ın ağabeyi Rahmi Yılmaz'ın da bir yıl önce aynı ay, aynı günde ve aynı firmada çalışırken inşaatta kafasına düşen bir parça ile 6 ay yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Ağabeyin tedavisinin ardından, köyünde bir arkadaşının çatısını onarırken, çatıdan düşme sonucu 22 Temmuz 2012 tarihinde tekrar yoğun bakıma alınarak, tedavi gördüğü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybettiği belirtildi.

Anne Güllü Yılmaz gözyaşlarını tutamayarak, "Oğullarım beni kolsuz kanatsız bıraktınız. Şimdi ben geride kalanlar ile ne yaparım? Oğlum İlhami, benim kapılarımı kilitsiz bıraktın. Kim açacak o kapıları? Oğlum Rahmi neden kardeşini erken aldın bizden" diyerek ağıtlar yaktı.

Yılmaz'ın cesedinin adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar köyünde toprağa verileceği belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement