Kaya: AK Partililerin Hesabı HDP'nin Barajı Geçmemesi Üzerine - Son Dakika
Güncel

Kaya: AK Partililerin Hesabı HDP'nin Barajı Geçmemesi Üzerine

Kaya: AK Partililerin Hesabı HDP\'nin Barajı Geçmemesi Üzerine

Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı ve AK Parti 22 ve 23'üncü dönem milletvekili Cemal Kaya, "AK Partili arkadaşlar HDP'nin barajı geçmemesi üzerine hesaplar yapıyorlar.

28.05.2015 13:01  Güncelleme: 14:10

Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı ve AK Parti 22 ve 23'üncü dönem milletvekili Cemal Kaya, "AK Partili arkadaşlar HDP'nin barajı geçmemesi üzerine hesaplar yapıyorlar. Bense, 'HDP barajı geçsin, ben de Ağrı'dan Milletvekili olayım' diye hesap yapıyorum" dedi.

Ağrı'da basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya, seçileceğine inandığını söyledi. Kaya şunları söyledi:

''HDP BARAJI GEÇSİN DEMOKRATİK BİR SÜREÇ OLSUN''

"Şimdi bütün AK Partili aday arkadaşların hesapları HDP'nin barajı geçmemesi üzerinedir. Samimiyetle söylüyorum; Bense 'HDP barajı geçsin, ben de Ağrı'dan Milletvekili olayım' hesabı yapıyorum. Şuna üzülürüm, HDP barajı geçmeyecekse ben milletvekili olacak olsam dahi sanki HDP barajı aşmış gibi oyum olsun isterim. Yani kendi taban oyum ile seçileyim. HDP barajı aşsın bir demokratik süreç olsun, mecliste temsil edilsin."

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin genel affa ihtiyacı olduğu savunan Kaya, "Barışı sağlamanın tek yolu budur. Meclis'e gider gitmez bu konuda kanun teklifi vereceğim" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaya: AK Partililerin Hesabı HDP'nin Barajı Geçmemesi Üzerine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 04: Sen hdpenın tırnağı olamasın satılmış şey 0 0 Yanıtla

Advertisement