Ağrı'da Çatışmada Öldürü İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Çatışmada Öldürü İki Kardeş Toprağa Verildi

Ağrı\'da Çatışmada Öldürü İki Kardeş Toprağa Verildi

Ağrı'da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen ve güvenlik güçleri ile çıkan silahlı çatışmada öldürülen PKK'lı 2 kardeş, memleketleri Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde toprağa verildi.

02.08.2015 16:47

Ağrı'da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen ve güvenlik güçleri ile çıkan silahlı çatışmada öldürülen PKK'lı 2 kardeş, memleketleri Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde toprağa verildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri 31 Temmuz günü saat 16.30'da Fevzi Çakmak Mahallesi 1152'nci Sokak'ta bir eve operasyon düzenledi. Evden ateş açılması üzerine çıkan çatışmada Sezai Yaşar ile kardeşi Ahmet Yaşar ve Mirzettin Görtürk öldürüldü. Öldürülen 3 kişiden kardeş olan Sezai ve Ahmet Yaşar, otopsi işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde bütün gün kepenklerin kapalı olduğu Diyadin İlçesi'nde, PKK flamalarının sarılı olduğu tabutlarda omuzlara alınarak şehir mezarlığında defnedildi.

HDP Ağrı Milletvekilleri M. Emin İlhan, Dirayet Taşdemir ile Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve bölge belediye başkanlarının da katıldığı cenaze töreninde polis ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi aldı. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Çatışmada Öldürü İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Rizeli: Allah mekanlarıni cennet etsin hepimiz kardesiz 0 0 Yanıtla
  • gorduk artik: atesiniz bol olsun cehennemden cikamYin 0 0 Yanıtla
  • OFLU: TRABZONLU RİZELİ OLACAK HALLERI YOK YA 0 0 Yanıtla

Advertisement