AĞRI'DA TESLİM OLAN TERÖRİST AİLESİYLE BULUŞTURULDU - Son Dakika
Güncel

AĞRI'DA TESLİM OLAN TERÖRİST AİLESİYLE BULUŞTURULDU

Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlüklerinin ikna çalışması sonucu terör örgütü PKK/KCK'dan kaçan erkek terörist Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde Gürbulak Sınır Kapısı'na gelerek teslim oldu.

25.10.2023 10:34  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)AĞRI'DA TESLİM OLAN TERÖRİST AİLESİYLE BULUŞTURULDU

BATMAN Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin ikna çalışmasıyla, terör örgütü PKK/KCK'dan kaçan erkek terörist Ağrı'da Gürbulak Sınır Kapısı'na gelerek teslim oldu. Terörist, ailesiyle buluşturulurken, 2023'te Batman Emniyet Müdürlüğü'nce ikna edilip, teslim olan terörist sayısı 9'a ulaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlükleri ekiplerince, PKK/KCK terör örgütüne katılan kişi ve aileleriyle birlikte bilgilendirme, önleme ve ikna çalışmaları sürüyor. Çalışmada, 2023'te Batman'dan silahlı terör örgütüne katılım yapmak amacıyla evinden ayrılan ve kendisinden bir süre haber alınamayan, hakkında 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçu ile aranma kaydı bulunan erkek örgüt mensubunun, PKK/KCK'dan kaçarak, 21 Ekim'de Ağrı İli Doğubayazıt ilçesi Gürbulak Sınır Kapısı'na teslim olması sağlandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yıl içerisinde ikna edilip, teslim olması sağlanan örgüt mensubu sayısının 9'a ulaştığı belirtildi.

'BİZDEN DAHA ÇOK ONLAR UĞRAŞTI'

Teslim olan teröristin annesi, güvenlik güçlerine teşekkür ederek, "Tüm anne babalara sesleniyorum buradan. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Her şeyi devletimizle paylaşmak zorundayız. Emniyet güçlerine, emniyet amirlerine teşekkür ederiz, bizden daha çok onlar uğraştıö dedi.

AĞRI\'DA TESLİM OLAN TERÖRİST AİLESİYLE BULUŞTURULDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AĞRI'DA TESLİM OLAN TERÖRİST AİLESİYLE BULUŞTURULDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement