Aile Olarak Doktorlara Minnetarız - Son Dakika
Güncel

Aile Olarak Doktorlara Minnetarız

Aile Olarak Doktorlara Minnetarız

Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesinde hayatını kaybeden Şevket Çavdar'ın dayısı ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, tüm aile olarak kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti.

28.02.2012 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesinde hayatını kaybeden Şevket Çavdar'ın dayısı ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, tüm aile olarak kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti.

Şevket Çavdar'ın Yazıhüyük beldesindeki aile mezarlığında toprağa verilmesinin ardından Aile adına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, başta Sağlık Bakanı Recep Akdağ olmak üzere Hacettepe Üniversitesi rektörü ve ameliyat yapan tüm sağlık ekibinin büyük bir gayret gösterdiğini belirterek şunları söyledi: ? Yeğenim Şevket Çavdar, yaklaşık 1 ay önce organ nakli için Hacettepe Üniversitesine başvurdu. Bir ay sonra geçtiğimiz Perşembe günü, İzmir'de meydana gelen kazanın ardından, kazayı geçiren kişinin bacak ve kolları Şevket'e nasip oldu. Şevket, daha sonra hastaneye alındı. Doktorların İzmir'deki bacak ve kolları alıp getirmeleri sonrasında ameliyat başladı. Hemen akabinde zaten sayın Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ilgisi büyük oldu. Sağlık Bakanlığını adeta bu nakil için seferber etti. Hacettepe Üniversitesinin her dediğini yaptı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, rektörlüğü ziyaret etti. Sabaha karşı ameliyat bitmeden ameliyattan gelecek müjdeli haberi beklediğini biliyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Rektör beyin de ameliyat bitmeden hastaneden ayrılmadığını biliyorum. Hep birlikteydik. Oradaki gayretlerini biliyoruz. Sonuç üzüntü verici olduğundan dolayı emekleri heba etmek yanlış olur, alın terini inkar etmemek gerekir. Sayın rektörümüz başta olmak üzere tüm sağlık personeli hastayı yaşatmak için ve naklin başarılı geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. Kan dolaşımı ile ilgili sıkıntıdan dolayı, hastayı yaşatabilmek için uzuvların alınması gerekiyordu. Bu sonuç elbette ki bizim istediğimiz bir son değildi. İstediğimiz, yeğenimin sağlığına kavuşması, en azından hayata tutunması idi. Kader bu noktaya getirdi Şevket'i. Ülkemiz insanları da büyük bir hassasiyet gösterdi. Hasta bizimdi ama ameliyat ülkemiz adına idi, naklin başarılı geçmesi ile tüm dünyanın sevineceğine inanıyorduk. Ama olmadı. Şevket'in Allah mekanını cennet eyler inşallah'diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aile Olarak Doktorlara Minnetarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement