AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

23.08.2014 16:12

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz: "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir"

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir" dedi.

Gündüz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1. olağanüstü kongresini yapacağını, kongreyle yeni genel başkanını seçeceğini belirtti.

Gündüz, 10 Ağustos'ta yapılan seçimde cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamadığı gibi olağanüstü kongrede genel başkan adaylarının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük azimle yürüyecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti, birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir."

Basın toplantısına, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile AK Parti ilçe başkanları katıldı. - Gümüşhane

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika


Advertisement