AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan - - Son Dakika
Güncel

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan -

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Alaplı'nın iktidar gücünü yanında hissetmesine ihtiyacı var" dedi.

01.02.2014 18:02

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, " Alaplı'nın iktidar gücünü yanında hissetmesine ihtiyacı var" dedi.

Candan, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Alaplı Belediye Başkan adaylığı için 7 kişinin yarıştığını ancak içlerinden bir tanesine karar verildiğini söyledi.

Yerel seçimlerde Alaplı Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Nevzat Çimenoğlu olarak belirlendiğini ifade eden Candan, şunları söyledi:

"Alaplı'da daha çok yapacak işlerimiz var. Alaplı'nın iktidar gücünü yanında hissetmesine ihtiyacı var. Bir milletvekili olarak elimden gelen her türlü gayreti ve gücü göstereceğim. 30 Mart yerel seçimlerinde burada kendi rekorumuzu kırmak zorundayız. Bu zamana kadar yaptığınız en büyük desteği vermenizi istiyoruz. Biz var gücümüzle bu bölge için çalışacağız."

Çimenoğlu da Ak Parti camiası birlik beraberlik içinde bir camia olduğunu belirterek, "Bu memlekete hizmet etmek için bir araya gelmiş olan hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir camiayız. Varımızı yoğumuzu bir kenara bırakarak hizmet etmek için yola çıktık. Seçime kadar olan süreçte kapı kapı dolaşarak partimizin bayrağını tekrar en yüksek yere dikerek hizmetlere devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement