Niğde Belediyesi Hüdavent Hatun Sosyal Tesisi'nin yanında bulunan alanda gerçekleştirilen kermese Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katıldı. Kermes açılışında semazen gösterisinin yanı sıra minik öğrencilerde gösteri yaparak şiir okudular.
Kermes açılışında konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İhtiyaç sahibi çocuklarımız başta olmak üzere ihtiyacı olan herkesin ihtiyacının karşılanması noktasında açılan kermesleri destekliyoruz. Kermeslerimizin açılmasına vesile olan, mutfak bölümünde bulunan hanım kardeşlerimizin emeklerini görmemiz ve emeklerini değerlendirmemiz lazım. Onlara hayırlarından ve katkılarından dolayı teşekkür edilmesi gerekir. İşin önemli bölümünü hanım kardeşlerimiz üstlenmektedir. Bu kermese katkı sağlayan hayırsever kardeşlerimiz var iş adamlarımız var. Belediye Başkanı olarak Niğdeliler adına teşekkür ediyorum. Bu noktada ele alındığı zaman ülkemizde güzel hizmetler oluyor. Her geçen gün yürüyüş hızımız artarak devam ediyor, hayır kervanı her geçen gün katlanarak büyüyerek ilerliyor.
İnşallah ülkemizi, milletimizi güzel günler bekliyor bu güzel gelişmelere baktığımız zaman diye düşünüyorum. Dünden bu günümüz daha iyi, yarınımız da bu günden daha iyi olacak inanıyorum ve bundan eminim. Dinimize, hizmet etmek farklı bir duygu, insanın dünyaya geliş gayesinin en başında da hizmet etmek var. Emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kermesimizin Niğde'mize, hizmetimize hayırlı olmasını diliyorum. Emek veren kardeşlerimden de Allah razı olsun diyor saygılar sevgiler sunuyorum" dedi.
Konuşmanın ardından kermes açılışını gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kermesteki stantları gezerek bereketli kazançlar dileklerini sundu.
Son Dakika › Güncel › Akdoğan: Hayır Kervanı Büyüyerek İlerliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.