Akil İnsanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Akil İnsanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Sivas'ta çeşitli temaslarda bulunan Akil İnsanlar İç Anadolu bölge heyeti şehit ailesine ziyarette bulundu.

05.05.2013 17:17

Sivas'ta çeşitli temaslarda bulunan Akil İnsanlar İç Anadolu bölge heyeti şehit ailesine ziyarette bulundu.

İç Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Taşgetiren ile birlikteki heyet, 1993 yılında Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde çatışmada şehit düşen Hacı Avcı'nın anne ve babası Dudu ve Mustafa Avcı'yı ziyaret etti.

Analar bir daha ağlamasın diye şehit annesi Dudu Avcı, "Allah razı olsun geldiğiniz için beni çok mutlu ettiniz. Ben sizin gözlerinizden öpüyorum işiniz rast gelsin, bizler acı çektik başkaları acı çekmesin analar ağlamasın. Allah kimsenin bir daha vicdanını yere koymasın, kimsenin ocağına taş düşmesin, inşallah barış diyorlar inşallah barış olur" temennisinde bulundu.

Kavga devam etsin diyenlerden memnun olmadığını ifade eden Şehit Babası Mustafa Avcı ise "Kavga devam etsin diyenlerin elimden gelse ciğerini çıkartacağım. Ben nasıl acıyorsam onlar da öyle acıyor yavrularına benim ciğerim bana nasılsa herkesin ciğeri herkese öyle" dedi.

Şehit Hacı Avcı'nın ağabeyi Necmettin Avcı çözüm sürecini desteklediklerini belirterek, "Hiç yaşamamışlar acının ne olduğunu bilmiyorlar. Eğer bu süreç sonu bir daha gözyaşı dökmeyecekse, bir daha çocuklar anasız, babasız kalmayacaksa bu süreci canı gönülden destekliyoruz. Buna da sebep olanlardan Allah razı olsun ama bir tek bir şey var söylemek istediğim bu süreç zarfından sizler büyüklerimiz bizlere geldiniz ziyaret ettiniz. Allah razı olsun sadece tek dileğimiz bu vatanın tek bayrak, bölünmez bütünlüğünü aynısı hiç bozulmadan aynen devam etmesi Kürtmüş, Çerkezmiş, Lazmış, Aleviymiş zaten biz hepimiz kardeşiz benim arkadaşlarım var. Bizim onlarla hiçbir problemimiz yok kesinlikle ama bunu nifak sokarak karıştırmak isteyenler çok bizim bu oyuna gelmemiz lazım eğer oyuna gelirsek onların seviyesine düşmüş oluruz" dedi.

Kuran-ı Kerim'in okunması ve heyet üyelerine yapılan ikramın ardından heyet şehit ailesinin evinden ayrıldı. Heyet üyeleri havayolu ile Sivas'tan ayrıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement