Akillere Kütahya'da Hem Tepki Hem Övgü - Son Dakika
Güncel

Akillere Kütahya'da Hem Tepki Hem Övgü

Kütahya'ya gelen Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, vatandaşlardan hem tepki hem de övgü aldı.

26.04.2013 17:20

Kütahya'ya gelen Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, vatandaşlardan hem tepki hem de övgü aldı.

Başkanlığını Tahran Erdem'in yaptığı Ege Bölgesi Akiller Heyeti'nde yer alan Avni Özgürel, Hasan Karakaya, Erol Ekici, Hilal Kaplan, Fuat Keyman, Fehmi Koru, Baskın Oran ve Vedat Ahsen Coşar'ı taşıyan uçak, saat 14.45'te Zafer Havalimanı'na iniş yaptı. Burada kendilerine tahsis edilen bir araçla otele geçen heyet üyeleri, yaklaşık 30 dakika dinlendi. Daha sonra kentteki program için otelden ayrılmak isteyen heyet üyelerine, otel önünde bulunan bir vatandaş tepki gösterdi. Mustafa Göce isimli vatandaş, "Siz buraya neden geldiniz? Kütahya'da herhangi bir sorun yok. Siz Kandil'e gidin" diye konuştu. Göce polisler tarafından bölgeden uzaklaştırılırken, Akil İnsanlar Heyeti yemek için kentin Samanpazarı mevkiinde bulunan bir köfteciye gitti.

Burada da kendisinin Refah Partisi'nin kurucularından olduğunu belirten Hüseyin Kahraman isimli bir vatandaş heyete övgüler yağdırdı. Heyet Üyesi Fuat Keyman ile görüşen Hüseyin Kahraman, "Sizin buraya gelmeniz çok iyi oldu. Bu süreç çok önemli. Yapılan çalışmaları gönülden destekliyoruz. Ülkemize barışın bir an önce gelmesi gerekiyor" diye konuştu.

Heyet Başkanı Tahran Erdem ise, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürecin başarıyla sonuçlanacağını belirterek, "Heyet olarak Kütahyalıların görüşlerini almaya geldik. Kütahyalıların önerilerini dinleyeceğiz" dedi.

PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın açıklaması konusunda ise Tahran Erdem, "Karayılan'ın açıklamaları sürecin olumlu gideceğini işaret ediyor. Bu ilk aşama. Bu süreç başarıyla sonuçlanacaktır" diye konuştu.

Bu arada heyet üyesi Fehmi Koru ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yemek yiyoruz, çekmeyin" şeklinde tepki gösterdi.

Diğer yandan heyet üyesi olan Arzuhan Yalçın Doğan'ın ise yarın Kütahya'ya gelerek heyetin çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

Heyetin Kütahya'daki çalışmaları, yapılan ziyaretlerle devam ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akillere Kütahya'da Hem Tepki Hem Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement