Alanya'da Başpehlivanlık Yeşilyeşil'in - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Başpehlivanlık Yeşilyeşil'in

Alanya\'da Başpehlivanlık Yeşilyeşil\'in

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Düzenlenen 'gökbel Yaylası 6'ncı Yağlı Güreşler'de, Kırkpınar'da da Başpehlivan Olan Mehmet Yeşilyeşil Başpehlivanlığı Kazandı.

19.07.2010 17:57

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 'Gökbel Yaylası 6'ncı Yağlı Güreşler'de, Kırkpınar'da da başpehlivan olan Mehmet Yeşilyeşil başpehlivanlığı kazandı.

Alanya'nın Kestel Belediyesi tarafından Gökbel Yaylası'nda düzenlenen güreşlere, 300 güreşçi katıldı. Teşvik kategorisinde yapılan mücadelelerle başlayan güreşler, başpehlivanlık karşılaşmasıyla sona erdi. Güreşlerde başpehlivanlığı finalde Salih Dorum'u yenen Mehmet Yeşilyeşil kazanırken, 2'nci Salih Dorum, 3'üncü ise Fatih Atlı oldu. Güreş ağalığını ise işadamı Mehmet Özgen 60 bin TL ile kazandı.

Güreşlerde, başaltı kategorisinde birinciliği Hasan Cengiz, ikinciliği Tahir Borucu, üçüncülüğü ise Burhan Şahin kazandı. Diğer kategorilerde ise büyük orta büyük boy kategorisinde Fatih Koca, küçük orta küçük boy kategorisinde Hasan Borucu, deste büyük boy kategorisinde Osman Sarıdemir, deste küçük boy kategorisinde Mustafa Soyugüzel, tozkoparanda Ramazan Zeki Yılmaz, büyük yıldız kategorisinde Abdullah Yıldız, küçük yıldızda Erol Akbaş ve teşvikte Mustafa Yıldız birinci oldu.

Güreşleri, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Kestel Belediye Başkanı DP'li Adem Murat Yücel, belde belediye başkanları ile siyasi parti temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi izledi. Güreşler sonunda Başpehlivan Mehmet Yeşilyeşil'e madalyasını, Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Başpehlivanlık Yeşilyeşil'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement