Korkmaz'ın Ağabeyi Savcının Değişmesini Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Korkmaz'ın Ağabeyi Savcının Değişmesini Değerlendirdi

Korkmaz\'ın Ağabeyi Savcının Değişmesini Değerlendirdi

Gezi Parkı hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kardeşinin ölümü ile ilgili soruşturmayı yürüten savcının geçici süreyle değişmesini değerlendirdi.

19.07.2013 12:32  Güncelleme: 12:48

Eskişehir'deki Gezi Parkı olaylarında yaralanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kardeşinin ölümü ile ilgili soruşturmayı yürüten savcının geçici süreyle değişmesini değerlendirdi.

Konuyla alakalı sosyal medyadan değerlendirmelerde bulunan ağabey Korkmaz, "Ali İsmail'in dosyasına yeni savcı. Umarım yavaş işleyen soruşturmayı hızlandırmak için atılmış bir adımdır. Kardeşim öldürüldü, olay yerindekiler polise çok benziyordu, görgü tanıkları pazartesi teşhis yapacaktı ki savcı izne ayrılıyor, savcı değişti. Yok canım, bazı gerçekleri ortaya çıkaracak diye savcı izne gönderilir mi? Camide içki içilmediği gerçeğini söyleyen imama bir şey oldu mu?" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, adli tatil nedeniyle Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüyle alakalı soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hakan Ali Erkan'ın yerine geçici olarak Savcı Hasan Gönen'i görevlendirmişti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korkmaz'ın Ağabeyi Savcının Değişmesini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement