Altay'da Kongre Yok - Son Dakika
Güncel

Altay'da Kongre Yok

Altay yönetimi, Profesyonel Şube Yöneticisi Can Barhan ve Muhasip Üye Ferit Yakmaz'ın istifa etmesiyle iki önemli fire verirken, Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu kongre yapmak gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi.

16.07.2015 12:31

Altay yönetimi, Profesyonel Şube Yöneticisi Can Barhan ve Muhasip Üye Ferit Yakmaz'ın istifa etmesiyle iki önemli fire verirken, Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu kongre yapmak gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi. İstifa sonrası Başkan Cihangir Marmara'yı, "Şimdiye kadar sadece 5 bin TL katkı koydu. Amatör kulüplerde bile böylesi görülmez" sözleriyle eleştiren Ferit Yakmaz'a tepki gösteren Mütevellioğlu, "Ölçü paraysa, kendisi 1 lire bile vermedi" şeklinde konuştu.

Başkan Cihan Marmara'nın tüm mesaisini Altay için harcadığını ve bunun paradan daha değerli olduğunu ifade eden Mehmet Mütevellioğlu, "Biz göreve gelirken transfer yasağını kaldıracağımızı taahhüt etmedik. B planımız her zaman vardı. Altay'ın değerlerine sahip çıkıp, genel kurul yapısını değiştireceğimizi söyledik. Bunları düzeltemezsek başarısız sayılırız" dedi. Teknik Direktör Serdar Sabuncu'yu göreve getirmenin yönetimin ortak kararı olduğunu kaydeden Mütevellioğlu, Midilli'de yapılacak özel maçta pasaport ve vize işlemleri dışındaki masrafları AEL Kalloni kulübünün karşılayacağını açıkladı.

GÖLÇÜK KAMPI BİTTİ

Altay'ın Ödemiş Gölcük kampı bugün sona erdi. Siyah beyazlıların pazar günü Gaziemir Tesisleri'nde yeniden toplanıp, 10 gün boyunca İzmir'de çalışacağı açıklandı. Daha sonra Bolu'da kampa gireceklerini hatırlatan teknik direktör Serdar Sabuncu, "Verimli bir kamp dönemi geçirdik, takımımın performansından memnunum. Kuvvet, sürat ve laktat testleri yapıldı. Gençlerimiz idman eksiklerini kapatıyor" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Kongre Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement