Altınordu Başkanı Özkan'dan Fuar'a Stadyum Önerisi - Son Dakika
Güncel

Altınordu Başkanı Özkan'dan Fuar'a Stadyum Önerisi

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Kültürpark içine Altay ve Altınordu'nun ortaklaşa kullanacağı 22.222 kişilik bir stat yapılmasını önerdi.

26.02.2015 15:58

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Kültürpark içine Altay ve Altınordu'nun ortaklaşa kullanacağı 22.222 kişilik bir stat yapılmasını önerdi. Kulübün resmi internet sitesinde kaleme aldığı yazısında fuarın Gaziemir'e taşınmasıyla Kültürpark'ta kazanılacak 50 dönümlük alan üzerine bakanlık ve belediyenin ortak çalışmasıyla inşa edilecek ve 24 saat yaşayacak bir stat yapılabileceğini ifade eden Özkan, tesise de Smyrna Fair Ground isminin konulabileceğini belirtti.

"Kendisinei ait stadı olmayan kulüp, profesyonel kulüp değildir" diyen Seyit Mehmet Özkan, Göztepe için Üçkuyular Feribot İskelesi'nin karşısındaki araziye, Karşıyaka için de Karşıyaka Arena'nın yanındaki alana birer stat yapılabileceğini dile getirdi. Teknik heyetin son olarak kendisine maçları Denizli'de oynama talebi getirdiğini yazan Özkan, sermaye sahibi bir ortak bulması halinde içinde oteli, sineması, spor merkezi, AVM'si olacak 33.333 kişilik bir stat yapmayı düşündüğünü de kaydetti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Başkanı Özkan'dan Fuar'a Stadyum Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement