Altınordu'da Halil İbrahim'e Vize Çıktı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Halil İbrahim'e Vize Çıktı

Altınordu\'da Halil İbrahim\'e Vize Çıktı

Altınordu yönetimi, pek çok kulüpten teklif alan iki oyuncundan Erdoğan Yeşilyurt'un yeni sezonda takımda kalmasını kararlaştırırken, Halil İbrahim Tuna'nın satılabileceği açıklandı.

01.06.2015 12:40

Altınordu yönetimi, pek çok kulüpten teklif alan iki oyuncundan Erdoğan Yeşilyurt'un yeni sezonda takımda kalmasını kararlaştırırken, Halil İbrahim Tuna'nın satılabileceği açıklandı. Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Cengiz, Erdoğan ve Halil İbrahim'i Süper Lig kulüpleri istiyor. Cengiz kalacak, ancak diğer iki oyuncudan birini satacağız" sözlerinin ardından Futbol Direktörü Murat Dizdar, yuvadan uçacak ismin Halil İbrahim olduğunu söyledi.

Gurbetçi Erdoğan'ı uzun süre takip ederek kadroya kattıklarını dile getiren Murat Dizdar, "Erdoğan Türkiye'de ilk kez forma giymesine rağmen hiç yabancılık çekmedi. İlk yılında 4 gol attı. Asistleriyle de büyük katkı sağlayınca herkesin dikkatini çekti. Bizimle yola devam edecek. Halil İbrahim'in ise önünü açma kararı aldık. Gelecek teklifleri hem oyuncumuzun, hem de kulübümüzün menfaatlerine göre değerlendireceğiz" diye konuştu.

YEŞİLYURT'TA ZEKİ KONUKLAR

Bilim Sanat Merkezleri öğrencileri, velileriyle birlikte Altınordu'yu ziyaret etti. İzmir'de 4'üncü Ulusal Çocuk Kongresi'ne katılan, zeka düzeyleri 130 ve üzeri olan 300 öğrenci Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri'nde minyatür kale maç yapıp, penaltı atışı kullandı. Altınordu'nun efsane oyuncusu Hikmet Orhunbilge'nin de hazır bulunduğu ziyarette, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, miniklere kulübün tarihini, misyonunu ve vizyonunu anlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Halil İbrahim'e Vize Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement