Altınordu, geçen sezon devre arasında Kayseri Erciyesspor'dan kiraladığı Kerim Avcı'yı bonservisiyle transfer etmekten vazgeçti.
Kayseri Erciyesspor'un Altınordu'da oynadığı 17 maçta rakip fileleri 5 kez sarsarak tüm dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki ofansif orta saha için kapıyı yüksekten açtığı öğrenildi.
Erciyesspor yönetimiyle pazarlık bile yapamadıklarını ifade eden Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Kayseri Erciyesspor, Kerim'i yurtdışından getirirken 250 bin euro ödediklerini söyledi. Demek ki bizden de en az bu rakamı isteyeceklerdi. Bu parayı ödeyemeyiz. Kerim'i çok istiyorduk, ancak dengeleri bozamayız" dedi.
ŞAMPİYONLAR TAÇLANDI
Altınordu ve Çamdibispor'un düzenlediği İzmir Çocuk Futbolu Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. U10 kategorisinde Gümüşordu, U11'de ise Göztepe'nin şampiyonluğa ulaştığı turnuvanın ödül töreni Altınyıldız Sahası'nda yapıldı. Çocuklar, gösterilerle neşeli dakikalar yaşadı. Gümüşordu'ya kupasını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. - İzmir
Son Dakika › Güncel › Altınordu Kerim'i Almaktan Vazgeçti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.