Ankara'daki Patlama Manisa'da Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlama Manisa'da Protesto Edildi

Ankara\'daki Patlama Manisa\'da Protesto Edildi

Manisa’da Manisa Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde toplanan bir grup, Ankara’da meydana gelen patlamayı protesto etti.

10.10.2015 16:35

Manisa'da Manisa Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde toplanan bir grup, Ankara'da meydana gelen patlamayı protesto etti.

Manisa Eğitim-Sen binası önündeki protesto gösterisine CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada da katıldı. Buradan hareket eden grup, Konuk Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden Manolya Meydanı'na yürüdü. Manolya Meydanı'nda toplanan grup, sloganlar atarak Ankara'daki patlamayı protesto etti. Grup adına konuşan Manisa Emek ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü İsmail Önel, bugün Ankara'da meydana gelen patlamada Manisa'dan 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 36 kişinin ağır yaralandığını iddia etti. Eylem yerinde yeterli önlemin alınmadığını iddia eden Önel, "Emek güçlerine ve halka yapılan bu saldırı karşısında iktidarın nasıl bir tutum alacağını bilmek istiyoruz. Failleri bulunana, gözaltındaki arkadaşlarımız bırakılana kadar eylemimize ve barışı savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Önel'in açıklamalarının ardından grup oturma eylemine geçti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlama Manisa'da Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement