Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Hamit Kaya, ülkeyi bölmek isteyen ve terörden medet umanların af edilemeyeceğini bildirdi.

18.02.2016 11:57

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Hamit Kaya, ülkeyi bölmek isteyen ve terörden medet umanların af edilemeyeceğini bildirdi.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin bir kez daha hedef aldığını aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir. Bu hain saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu koruyarak içteki ve dıştaki tüm düşmanlara, şer odaklarına Türkiye'nin bölünmez bir bütün olduğunu ay yıldızlı bayrak altında yaşayan tüm vatandaşlar olarak göstermeliyiz. Elazığ iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement