Antalya Başsavcı Aşure Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Antalya Başsavcı Aşure Dağıttı

Antalya Başsavcı Aşure Dağıttı

Başsavcı aşure dağıttıAntalya Adliyesi'nde düzenlenen aşure gününde 5 bin kişiye aşure dağıtıldı.

11.10.2016 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başsavcı aşure dağıttı

Antalya Adliyesi'nde düzenlenen aşure gününde 5 bin kişiye aşure dağıtıldı. Kazanların başına geçen Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ile beraberindekiler, aşure dağıttı.

Antalya Adliyesi yemekhanesinde 20 çeşit malzeme kullanılarak hazırlanan 4 kazan aşure, adliye bahçesinde törenle dağıtıldı. Üzeri Türk bayrağı motifli narlarla süslenen aşure dağıtım törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, başsavcı vekilleri ile Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz ve Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yargı mensubu katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz törende yaptığı konuşmada, aşurenin bolluk ve bereket anlamında birçok şeye vesile olmasını diledi. Solmaz, "Aşure günümüzü kutlarken Güneydoğu ve tüm Türkiye'de terörle mücadele eden, 15 Temmuz şehitlerimiz de dahil olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Geride kalanlara ve milletimize de sabırlar diliyorum. Bu şehitlerimizle birlikte terörle mücadele ederken gazi olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Başsavcının konuşmasından sonra Antalya Müftü vekili Mevlüt Topçu eşliğinde şehitler için dua edildi. Ardından kazanların başına geçilip aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Başsavcı Ramazan Solmaz, adliye çalışanları ile vatandaşlara aşure dağıttı. 4 kazan aşure kısa sürede tükendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Başsavcı Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement