Antalya'da 'Fraklı' Eylem - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da 'Fraklı' Eylem

Antalya\'da \'Fraklı\' Eylem
19.06.2013 11:17

Cumhuriyetin Temelinin Kültür Sanat Ve Bilim Olduğunu İnsanlara Hatırlatmak İstediğini Dile Getiren Demirel, "Bu Eylemle Ülkemizin En Çok İhtiyacı Olan 'Yurtta Barış Dünyada Barış' Mesajını Dünyaya Duyurmak İstiyorum."

Cumhuriyetin Temelinin Kültür Sanat ve Bilim Olduğunu İnsanlara Hatırlatmak İstediğini Dile Getiren Demirel, "Bu Eylemle Ülkemizin En Çok İhtiyacı Olan 'Yurtta Barış Dünyada Barış' Mesajını Dünyaya Duyurmak İstiyorum. İki Saat Saygı Duruşunda Bulunmayı Planlıyorum. Yaşasın Kültür, Yaşasın Sanat, Yaşasın Bilim, Yaşasın Türk Halkı ve Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk" Dedi.

Demirel, Daha Sonra Müzik Notalarıyla Kitaplarını Bıraktığı Ağacın Yanında, Saat 19.05'De Eylemine Başladı. Demirel, Gerçekleştirdiği Eylemle Vatandaşların da İlgi Odağı Oldu. Bazı Vatandaşlar Cep Telefonuyla Demirel'i Görüntüledi. Demirel, İstanbul Taksim'deki Erdem Gündüz'ün Protestosunda Esinlendiğini Aktardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 'Fraklı' Eylem - Son Dakika


Advertisement