Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Fuhuş Operasyonu

Antalya\'da Fuhuş Operasyonu
24.09.2013 14:51  Güncelleme: 15:17

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir işyerine ihbar üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince operasyonu yapıldı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir işyerine ihbar üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince operasyonu yapıldı. Operasyon kapsamında işyerinde fuhuş yapıldığı belirlenerek 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kırgızistan uyruklu E.G'nin (19) Türkiye'ye iş bulma vaadiyle getirildiği ve pasaportuna el konulduğu ihbarı üzerine Döşemealtı'nda bir işyerine operasyon yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, B.Ö(33), Y.O(37), R.O(30) ve R.C(46) isimli şahısları gözaltına aldı.

Kırgızistan uyruklu E.G'nin duvarda gördüğü 155 Polis İmdat afişi ile emniyet güçlerine ulaştığı öğrenilirken, gözaltına alınan B.Ö(33), Y.O(37), R.O(30) ve R.C(46) ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika


Advertisement