Antalya En Güzel Antalya Fotoğrafları Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Antalya En Güzel Antalya Fotoğrafları Ödüllendirildi

Antalya En Güzel Antalya Fotoğrafları Ödüllendirildi

En güzel Antalya fotoğrafları ödüllendirildiANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 12'ncisi düzenlenen Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında Instagram'da düzenlenen 'Antalya ve Çiçek' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

01.06.2016 17:26

En güzel Antalya fotoğrafları ödüllendirildi

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 12'ncisi düzenlenen Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında Instagram'da düzenlenen 'Antalya ve Çiçek' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Törende konuşan ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Çiçek Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya 1824 fotoğrafın katıldığını belirtti. Jürinin 13 - 23 Mayıs tarihleri arasında Instagram'da #AntalyaCicekFestivali etiketiyle yüklenen 1824 fotoğrafı değerlendirdiğini ifade eden Başkan Çetin, "Değerlendirme sonucu Tahir Akay birinci, Özgür Şahin ikinci, Elif Nur Sefa'nın fotoğrafı da üçüncülüğe layık görüldü. Geçtiğimiz yıl yarışmaya 1500 fotoğraf katılmıştı. Bu yıl 1824'e ulaştı" dedi.

Sosyal medyanın kentlerin tanıtımında en önemli enstrümanlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Davut Çetin, "Artık kentler sosyal medya üzerinden de yarış halinde. Sosyal medya kanalları kentlerin tanıtımı için önemli mecralardan birisi. Antalya'nın sosyal medyada etkin olarak tanıtılması ve kentimizde çiçek festivalinin düzenlendiğine dair farkındalığının artırılması adına bu etkinliği yapıyoruz" diye konuştu.

Başkan Davut Çetin, yarışmada dereceye girenlerle birlikte jüri tarafından seçilen ilk 20 eserin Expo 2016 Antalya alanındaki ATSO Bahçesi'nde sergileneceğini de kaydetti.

Süs Bitkileri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu ise fotoğraf yarışmasının festivale ayrı bir hava kattığına değindi. Başkan Bağdatlıoğlu, "Festivalin bilinirliliğinin artması ve halkın katılımı önemli. Festivaller sadece ihracatçılar için değil halk için yapılıyor. Güzel resimlerin paylaşımı Antalya'nın ve sektörün tanıtımı için önemli. Fotoğrafları biz de birliğimizin Expo Alanı'ndaki bahçesinde sergilemek istiyoruz. Uluslararası Komite önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelerek Expo'yu ziyaret edecek. Fotoğrafları komite üyelerinin de izlenimine sunacağız" diye konuştu.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da fotoğraf yarışmasının Çiçek Festivali'nin tanınırlılığı açısından önemli katkı yaptığını söyledi. Başkan Çandır, Çiçek Festivali'nin önümüzdeki yıllarda uluslararası kimlik kazanması gerektiğini belirterek, "Çiçek Festivali'ni uluslararası düzeye çıkarmanın yollarını elbirliğiyle aramalıyız" diye konuştu. Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya En Güzel Antalya Fotoğrafları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement