Antalya Meydanda İçkili Kutlama Ek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Meydanda İçkili Kutlama Ek

01.06.2013 22:49

Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda Taksim Gezi Parkı için İstanbul'daki eylemlere destek amacıyla devam eden protesto yerini eğlenceye bıraktı.

"antalya'daki EYLEMDE ARBEDE" HABERİNE EK

MEYDANDA İÇKİLİ KUTLAMA

Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda Taksim Gezi Parkı için İstanbul'daki eylemlere destek amacıyla devam eden protesto yerini eğlenceye bıraktı. Alanda eylem yapan 15 bin kişi olaysız dağılırken, kalan yüzlerce kişi bira içerek Taksim Gezi Parkı'ndan polisin çekilmesini kutladı. 'Şerefine Tayyip' sloganları eşliğinde bira şişeleri havaya kalkarken meydandaki polis noktasının üzerine sprey boyalarla 'Alo Polis Biz İçiyoruz' yazıldı. Antalya'daki eylemde Cumhuriyeti Meydanı'nın hemen yanında bulunan yeraltı otoparkının duvarı ise serbest kürsüye dönüştürüldü. Eylemciler bu duvara taleplerini sprey boyalarla yazdı. Duvar aynı zamanda kalabalık için hatıra duvarı oldu, herkes duvar önünde fotoğraf çektirdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki eylemden ayrılıp Ak Parti İl Başkanlığı binasına doğru yürüyüşe geçen yaklaşık 300 kişilik grup, 3 kilometre sonra parti binasına yaklaştığında polis barikatıyla karşılaştı. Bir süre bekledikten sonra yanlarındaki çantalarda getirdikleri taşlarla saldırıya geçen gruba polis ekipleri de tazyikli su ve biber gazıyla karşılık verdi. Parti binasına 300 metre mesafedeki Çevreyolu üzerinde çatışmalar sürerken ara sokaklara kaçan göstericiler gözaltına alınmaya başlandı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

ANTALYA,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Meydanda İçkili Kutlama Ek - Son Dakika


Advertisement