Antalya - Usta Eller Expo 2016'ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Antalya - Usta Eller Expo 2016'ya Hayran Kaldı

Antalya - Usta Eller Expo 2016\'ya Hayran Kaldı

Usta eller Expo 2016'ya hayran kaldı Dünyaca ünlü piyanist Saleem Ashkar, Türk besteci ve piyanist Hüseyin Sermet, İtalyan Orkestra Şefi Fabio Lombardo ve yöresel ezgileriyle tanınan Emre Dayıoğlu, Expo 2016 Antalya Sergi Alanı'na ağaç dikti.

24.11.2015 16:57

Usta eller Expo 2016'ya hayran kaldı

Dünyaca ünlü piyanist Saleem Ashkar, Türk besteci ve piyanist Hüseyin Sermet, İtalyan Orkestra Şefi Fabio Lombardo ve yöresel ezgileriyle tanınan Emre Dayıoğlu, Expo 2016 Antalya Sergi Alanı'na ağaç dikti.

16. Antalya Piyano Festivali için Antalya'ya gelen ünlü müzisyenlerin Türkiye'nin ilk EXPO'su EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na ziyaretleri sürüyor. Alana ilk gelen İsrailli piyanist Saleem Ashkar, Avustralya kauçuğu dikti. Türkiye'de ve Antalya'da EXPO heyecanını gördüğünü söyleyen Ashkar, "Bu alana bakıyorum ve genel anlamda Türkiye'ye de bakınca büyük bir heyecan ve devinim var. Bunu görmek güzel. Kasımın sonundayız. Güneş parlıyor ve son derece sıcak bir hava var. Çok iyi hissediyorum ve tüm bunların bir parçası olmak çok mükemmel. Burada olmak büyük bir keyif" sözleriyle duygularını paylaştı.

"Çocukluğumda da ağaçlara tırmanırdım" diyen ve doğayla iç içe büyüdüğünü söyleyen Ashkar, kendisinin de bir baba olduğunu belirterek, çocuklarını da doğayla iç içe büyüttüğünü söyledi. Ashkar, EXPO 2016'nın temasının da 'Çiçek ve çocuk& olmasını çok anlamlı bulduğunu kaydetti.

EXPO 2016 Antalya Sergi alanının diğer konukları ise ünlü besteci ve piyanist Hüseyin Sermet, İtalyan Orkestra Şefi Fabio Lombardo ve yöresel ezgileri yaşatmaya çalışan müzisyen ve müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu oldu.

Alana Avustralya kauçuğu diken müzik adamları ilk olarak ağaçlarına isim etiketini bağladı, ardından da ağaçlarına toprak atıp, can suyu verdi.

Ünlü müzik adamlarına ziyaretin anısına şakayık hediye dildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Usta Eller Expo 2016'ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement