Ardahan Vali Deniz, 3 Bin Metrelik Cin Dağı Zirvesinde Bayrak Açtı - Son Dakika
Güncel

Ardahan Vali Deniz, 3 Bin Metrelik Cin Dağı Zirvesinde Bayrak Açtı

Ardahan Vali Deniz, 3 Bin Metrelik Cin Dağı Zirvesinde Bayrak Açtı

Vali Deniz, 3 bin metrelik Cin Dağı zirvesinde bayrak açtı Dinçer AKTEMUR/ARDAHAN, (DHA) - ARDAHAN Valisi Ahmet Deniz, doğa yürüyüşü yapmak üzere Hanak ilçesindeki deniz seviyesinden 3 bin metre yükseklikteki Cin Dağı'nın zirvesinde Türk bayrağı açtı.

07.09.2015 12:34

Vali Deniz, 3 bin metrelik Cin Dağı zirvesinde bayrak açtı

Dinçer AKTEMUR/ARDAHAN, (DHA) - ARDAHAN Valisi Ahmet Deniz, doğa yürüyüşü yapmak üzere Hanak ilçesindeki deniz seviyesinden 3 bin metre yükseklikteki Cin Dağı'nın zirvesinde Türk bayrağı açtı.

Vali Ahmet Deniz, 6 Eylül Pazar günü Ardahan Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Köksoy, Hanak Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun ve bazı kurum müdürleriyle birlikte doğa yürüyüşü yapmak için Hanak ilçesine gitti. Hanak'ın Çiçeklidağ köyünden Cin Dağı'na yaklaşık iki saatte tırmanan Vali Deniz ve beraberindekiler, dorukta yanlarında getirdikleri Türk bayrağını açtılar. Zirve hatırası olarak fotoğraf çeken Vali Deniz ile beraberindekilere köylüler doğal Ardahan balı ikram etti. Vali Deniz, "Ardahan tam bir doğa şehri. Her bölgesi ayrı bir güzelliğe sahip. Bugün 3 bin rakımlı Cin Dağı'na yürüyüş gerçekleştirdik ve dağın zirve noktasında şanlı bayrağımızı açtık. Bu eşsiz doğayı yaşamaları için bütün doğaseverleri Ardahan'a davet ediyorum" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan Vali Deniz, 3 Bin Metrelik Cin Dağı Zirvesinde Bayrak Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement