Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i ağırladı - Son Dakika
Güncel

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i ağırladı

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken\'i ağırladı

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Kars'a gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i makamında ziyaret etti. Köken ve beraberindekiler, Arpaçay hakkında bilgi aldıktan sonra Çıldır Gölü Kütük Ev'i gezdi ve belediye başkanlığını ziyaret etti. Altay, misafirlere hediyeler ve plaket verdi. Köken ve beraberindekiler daha sonra Arpaçay'dan ayrıldı.

24.07.2023 09:20

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i makamında ağırladı.

Kars'ta bulunan Eyüpsultan Başkanı Deniz Köken ve beraberindeki belediye başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri, makamında ağırlayan Altay, Arpaçay Belediye ve ilçe hakkında Başkan Köken'e bilgi verdi.

Çayların içildiği ziyarette Arpaçay konuşuldu. Başkan Köken ve beraberindekiler Çıldır Gölü Kütük Ev'i gezdi. Belediye Başkanlığı ziyaret etti. Başkan Altay, misafirlerine çeşitli hediyeler ve ziyaret anısına plaket verdi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve beraberindekiler daha sonra Arpaçay'dan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement