Askeri lojman önünde şüpheli çanta paniği - Son Dakika
Güncel

Askeri lojman önünde şüpheli çanta paniği

Konya'da askeri lojmanların bulunduğu caddeye bırakılan şüpheli çanta nedeniyle paniğe yol açtı. Bomba imha uzmanları tarafından kontrollü şekilde patlatılan çantadan elbise çıktı.

13.09.2023 01:13

Askeri lojman önünde şüpheli çanta paniği

KONYA - Konya'da askeri lojmanların bulunduğu caddeye bırakılan çanta paniğe neden oldu. Cadde trafik akışına kapatılırken, bomba imha uzmanları tarafından kontrollü şekilde künye ile patlatılan çanta içerisinden ise elbise çıktı.

Olay, saat 14.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Orgeneral Tural Mahallesi Yeni Meram Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan Orgeneral Cemal Tural askeri lojmanlarının önünde şüpheli bir çanta gören askerler, durumu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak caddeyi bir süre trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanları, uzaktan kontrollü bomba imha robotu ile şüpheli çantayı kontrol ettikten sonra çanta fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Çantanın içerisinden elbise çıkması üzerine cadde bir süre sonra yeniden trafiğe açıldı.

Askeri lojman önünde şüpheli çanta paniği
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askeri lojman önünde şüpheli çanta paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement