Atatürk Havalimanı'nda 2013 Manzaraları - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'nda 2013 Manzaraları

Atatürk Havalimanı\'nda 2013 Manzaraları

Atatürk Havalimanı'nda 2013'ün ilk dakikalarında ilginç manzaralar ortaya çıktı.

01.01.2013 01:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı'nda 2013'ün ilk dakikalarında ilginç manzaralar ortaya çıktı. Bazı yolcular havalimanında bankların üzerinde uyuyarak bazı yolcularda hem doğum gününü hem de 2013'ü pasta keserek kutladı.

Atatürk Havalimanı'nda uçuş saatini bekleyen Cezayirli yolcular arkadaşları Amina Bensahla'nın hem doğum gününü hem de yeni yılını pastayla kutladı. Havalimanında ilk defa yeni yılda doğum gününün kutlandığı ifade eden Bensahla, "Benim için büyük sürpriz oldu ve çok mutluyum" dedi. Bu arada bazı yolcuların yeni yıla uyuyarak girdiği görüldü.

THY'DEN 2013 YILININ İLK YOLCUSUNA SÜPRİZ

Türk Hava Yolları her yıl olduğu gibi bu yılda 2012'nin son ve 2013'ün ilk yolcusuna, istedikleri yönde kullanabilecekleri dış hat bileti armağan etti. Azerbaycan'ın Nahcivan kentine gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Sahil İbrahimov THY'nin 2012 yılındaki son yolcusu olurken,2013 yılındaki ilk yolcu ise yine Nahcivan' a uçacak olan Ruhin İbrahimov oldu. Beş dakika ara ile bilet işlemlerini yaptıran şanslı yolculara hediyeleri THY Nöbetçi İstasyon Müdürü Selçuk Aktunç tarafından verildi. Amca çocukları olduklarını ifade eden yolcular işleri nedeniyle Türkiye'ye sık sık gidip geldiklerini belirterek " Aldığımız biletleri sanırım işimizle ilgili kullanacağız. THY'ye teşekkür ediyoruz" dediler. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'nda 2013 Manzaraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement