Avcı, Nasreddin Hoca'yı Amblem Olarak Önerdi - Son Dakika
Güncel

Avcı, Nasreddin Hoca'yı Amblem Olarak Önerdi

Avcı, Nasreddin Hoca\'yı Amblem Olarak Önerdi

Uluslararası Genç Doğa Bilimciler Turnuvası'nın açılışına katılan Anna Chapman, tören sonrası DHA muhabirine turnuva ile ilgili açıklamarda bulundu.

30.04.2013 19:42  Güncelleme: 11:49

ANNA CHAPMAN şu şekilde konuştu: "İki tür hayat vardır. Spor hayatı ve akademik hayat vardır. Spor hayatı sizde istenmedik izler bırakabilir, ama akademik hayatta siz sadece kendinizin değil diğer insanların ömrünü daha kaliteli hale getirebilirsiniz.

O yüzden akademik başarı çok önemlidir. Biz de buna katkıda bulunmak için buradayız. Ama bu spor yapmamak anlamına gelmiyor. Bu yarışmanın Türkiye'de yapılmasının ana büyük nedenlerinden birisi Türk insanlarının çok misafirperver olmaları ve Milli Eğitim Bakanı'nın bu meseleye canı gönülden katılmasıdır. İki tür yatırım vardır.

Bir ülkede turizm için yatırım çok kolaydır. Deniz kenarı bir yere bir yatırım yapılır. Fakat eğitim için yatırım çok zordur, yıllarınızı alır. Ama sonunda çok güzel meyveler alırsınız. Bu zorlukları aşmak lazım. Ekonomik yönden geri dönüşü de daha fazla olur."

Anna Chapman bazı internet sitelerinde hakkında 'Kızıl Ajan Eskişehir'deki toplantıya katıldı' şeklinde haberlerin çıkmasıyla ilgili soruya ise "Burada takımlar, çok zor problemleri anlatmak için gelmişler. O kadar ilginç ve ki bu yarışma. Onları dinlemekten başka hiçbir yere bakamadım. O yüzden haberleri de göremedim" yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcı, Nasreddin Hoca'yı Amblem Olarak Önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement