Avea, Gsmobile Abonesi 2 Çifti Romanya'ya Götürecek - Son Dakika
Güncel

Avea, Gsmobile Abonesi 2 Çifti Romanya'ya Götürecek

Avea, Gsmobile Abonesi 2 Çifti Romanya\'ya Götürecek

Avea, GSMobile abonelerinden 2 çifte, CFR Cluj-Galatasaray maçını Romanya'da izleme fırsatı verecek.

30.09.2012 15:38

Avea, GSMobile abonelerinden 2 çifte, CFR Cluj- Galatasaray maçını Romanya'da izleme fırsatı verecek.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, "Avrupa Avrupa Duy Sesimizi!" kampanyası kapsamında GSMobile abonesi 2 çift, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray'ı CFR Cluj ile oynacağı maçta Romanya'da destekleme fırsatı bulurken, Cluj Napoca seyahatinin de sahibi olacak.

Kampanya kapsamında, "AVRUPA" yazıp boşluk bırakan ve "en iyi motivasyon mesajı"nı "1905" kısa koduna gönderen 2 GSMobile abonesi, 7 Kasım'da Romanya'da gerçekleşecek CFR Cluj-Galatasaray maçına birer arkadaşıyla beraber gitme şansı yakalayacak. Talihliler ayrıca Romanya'nın mimarisiyle dikkati çeken şehri Cluj Napoca'da 2 gün tatil yapma şansına da sahip olacak.

Gönderilecek SMS mesajlarının ücretsiz olduğu kampanya 21 Ekim 2012 tarihinde saat 12: 00'da sona erecek ve en iyi iki motivasyon mesajı Galatasaray Spor Kulübü ve Avea tarafından belirlenecek jüri tarafından seçilecek. Kazanan talihliler 22 Kasım 2012 tarihinde saat 17: 00'de Galatasaray'ın resmi Facebook sayfası üzerinden açıklanacak.

Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi www.avea.com.tr ve www.gsmobile.com.tr'den edinilebilecek.

-GSMobile-

Avea ve Galatasaray Spor Kulübü'nün iş ortaklığı ile 2009 yılından bu yana tüm Galatasaray taraftarlarına sunulan bir hizmet olan GSMobile'i kullanarak takımına destek olan taraftarlar, Galatasaraylılara özel hazırlanmış birçok

"avantajlı" tarifenin yanında, özel haber ve görüntülerden oluşan katma değerli servislerden, çeşitli marka ve ürünlerde sunulan birçok kampanyadan da yararlanıyor.

GSMobile tarifesi ayda sadece 21 lira ödeyerek her yöne 250 Dakika, her yöne 250 SMS ve 250 MB internet yanı sıra tüm faturalı taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve sınırsız mesajlaşma imkanı sunuyor.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, Gsmobile Abonesi 2 Çifti Romanya'ya Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement