Avrupa Kubilay'ı İstiyor - Son Dakika
Güncel

Avrupa Kubilay'ı İstiyor

Avrupa Kubilay\'ı İstiyor

Şanlıurfaspor'un başarılı futbolcusu Kubilay Sönmez için Süper Lig takımları ve Avrupa devleri devreye girdi.

28.12.2014 13:07

Şanlıurfasporun ve U21 TürkiyeMilli Takımı'nın 20 yaşındaki başarılı genç yıldızı Kubilay Sönmez için Ajax, Manchester United ve BayernMunich girişimlere başladı.

Aynı zamanda Süper Lig takımlarının ve 4 büyüklerinde transfer listesinde olan Kubilay için Şanlıurfasporu devre arası yoğun bir gündem bekliyor.

Transfer teklifleri ile ilgili soruları yanıtlayan Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı; "Kubilay bizim en önemli oyuncularımızdan.Takımımıza da Şanlıurfaspor da kendisine çok şey katıyor. Kendisiyle konuştuğumuzda Urfa'da çokmutlu olduğunu kariyeri ve Şanlıurfaspor'un şampiyonluğu için sonuna kadar elinden geleni yapacağını bildirdi. Kendisine ulaşan menajer veya başka kulüp yetkilerine de aynı şeyleri söylemekte. Kubilay ve diğer genç futbolcular bizim geleceğimiz. Özellikle Hollanda, Almanya ve İngiltere U21 milli maçlarından sonra yerli yabancı bizede bazı kulüp yetkilileri ve menajerler ulaşıyor ve bazı teklifler sunmak istiyor. Biz bu yıl şampiyon bir kadro kurduk ve devre arası da eksik olan yerlerimize önemli transferler yapacağız. Kubilay gibi önemli bir futbolcumuzu çok yüksek bonservis teklifi bile olsa biryere göndermeye niyetimiz yok. Kubilayda bunun bilicinde.Gelen tekliflere konsantrasyonunun bozulmaması için kulağı kapalı. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Lig'de Kubilay ve bu kadrodaki birçok futbolcumuzla devam ederiz. Kubilay Urfa'nın evladıdır. İnşallah A milli takımımızında vazgeçilmez bir oyuncusu olacaktır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Avrupa Kubilay'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement