Aydın'da CHP İl Başkanı Bayram İnci Oldu - Son Dakika
Güncel

Aydın'da CHP İl Başkanı Bayram İnci Oldu

Aydın\'da CHP İl Başkanı Bayram İnci Oldu

Chp Aydın İl Teşkilatı'nın iki aday ile gidilen olağan kongresinde rakibine 28 oy fark atan Bayram İnci başkanlığa seçildi.

27.12.2015 21:39

Chp Aydın İl Teşkilatı'nın iki aday ile gidilen olağan kongresinde rakibine 28 oy fark atan Bayram İnci başkanlığa seçildi.

Aydın CHP İl Teşkilatı kongresi Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile CHP'li belediye başkanları ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Bayram İnci ve Soner Kaplan'ın yarıştığı kongrede 614 delege oy kullandı. Kaplan 290 oy alırken, İnci 318 oyla yeni il başkanı seçildi, 6 oy ise geçersiz sayıldı. İnci'nin yönetim kurulu listesi Mehmet Alıcı, Belgin Ali Ustaoğlu, Behnaz Avşar, Ali Çankır, Selahattin Çetinkaya, Gülinay Çıvkaroğlu, Müjgan Dalgıç, Muzaffer Demir, Uzay Demir, Ali Ergin, Ertan Gündüz, Zuhra Güner, Ulvi Yıldırım Karaman, Okan Kılıç, Enver Orak, Erol Öz, Baran Sarıkaya, Özlem Burcu Uğan Sevim, Hatice Soykan, Zülfa Süsülü, Sezai Şahin, Şule Şancı, Esat Uzun ve Ayşe Yaman'dan oluştu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da CHP İl Başkanı Bayram İnci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement