Aydın'da Hdp'lilerden Kutlama - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Hdp'lilerden Kutlama

Aydın\'da Hdp\'lilerden Kutlama

Aydın'da HDP İl Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikte, partinin ülke genelinde yüzde 10 barajını aşarak meclise girmesi havai fişekler ve meşaleler altında halay çekilerek kutladı.

09.06.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da HDP İl Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikte, partinin ülke genelinde yüzde 10 barajını aşarak meclise girmesi havai fişekler ve meşaleler altında halay çekilerek kutladı. Efeler ilçesinin Ovaeymir Mahallesi'nde kilometrelerce uzunluğunda araç konvoyu oluşturan HDP'liler, partilerinin ülke genelinde yüzde 10 barajını aşarak meclise girmesini kutladı. Kornalar eşliğinde parti bayraklarıyla tur atan HDP'liler, ardından Aymek Kavşağı'nda miting havasındaki kutlama düzenledi. İlk olarak, Diyarbakır'daki HDP mitinginde meydana gelen patlamada ölenler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Ardından konuşan HDP Aydın İl Eş Başkanı Pınar Akpınar, "Bu alanda hepiniz rengarenksiniz. Sizler bu renkler ile HDP'yi temsil etmektesiniz. Seçim sürecinde gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Seçimden istediği sonucu alamayıp seçilemeyen HDP Aydın Milletvekili Adayı Filiz Koçali de "Sizlerle çok güzel günler geçirdik. HDP'ye Türkiye genelinde barajı aştırdık. Bunda sizlerin büyük emeği bulunmaktadır. Gecenizi gündüzünüze katarak bizlerle beraber ev ev gezerek oy istediniz. Aydın'ı ve sizleri asla unutmayacağım, kalbim her zaman Aydın'da olacak, Hakkınızı helal edin" dedi.

Konuşmaların ardından sık sık atılan havai fişekler ve yakılan meşaleler altında halaylar çekilerek seçim sonucu kutlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Hdp'lilerden Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement