Aydın-Muğla Karayolunda Yoğun Sis - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın-Muğla Karayolunda Yoğun Sis

Aydın-Muğla Karayolunda Yoğun Sis
14.12.2017 13:05

Aydın-Muğla Karayolunda sabah saatlerinden itibaren yoğun sis oluştu.

Aydın- Muğla Karayolunda sabah saatlerinden itibaren yoğun sis oluştu. Görüş mesafesinin yoğun sis nedeniyle kısalması zaman zaman sürücüleri zor anlar yaşatırken meteoroloji yetkilileri mevsim nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde sürücülerin dikkatli olmasını önerdi.

Aydın-Muğla karayolunun Çine ile Yatağan arasında etkili olan yoğun sis nedeniyle özellikle Çine Adnan Menderes Barajı'ndan Yatağan'a kadar görüş mesafesi 40-50 metreye kadar düştü. Yoğun sisin etkisi öğleden sonra kayboldu.

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kış mevsiminde meydana gelen kazaların önemli bir kısmının sisten kaynaklandığını belirterek sürücülerin kış mevsimi boyunca sise karşı duyarlı olmasını istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın-Muğla Karayolunda Yoğun Sis - Son Dakika


Advertisement