Aziz Yıldırım, Manisa'da düğüne katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aziz Yıldırım, Manisa'da düğüne katıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aziz Yıldırım, Manisa\'da düğüne katıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Salihli ilçesinde dünya evine giren Gülsüm ve Hüseyin Türkay çiftinin düğününe katıldı. Yıldırım, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Düğüne Salihli Belediye Başkanı, Yunusemre Belediye Başkanı ve Fenerbahçeliler derneklerinin yöneticileri de katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Manisa'nın Salihli ilçesinde dünya evine giren Gülsüm ve Hüseyin Türkay çiftinin düğününe katıldı.

Yıldırım, ilçedeki bir düğün salonunda Özlem ve Adnan Türkay çiftinin oğulları Hüseyin Türkay ile Havva ve Mustafa Mekik çiftinin kızları Gülsüm Mekik'in düğününde hazır bulundu.

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Yıldırım için yaptırılan özel pasta da kesilerek davetlilere ikram edildi.

Düğünü katılan Fenerbahçe taraftarları ile hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, il ve ilçelerden gelen Fenerbahçeliler derneklerinin yöneticileri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa ve Ege Bölgesi'ndeki Fenerbahçeliler derneklerinin yöneticileri de düğüne katılanlar arasında yer aldı.

Kaynak: AA