Bakan Avcı Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı Nikah Şahidi Oldu

Bakan Avcı Nikah Şahidi Oldu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Ocağı Şube Başkanı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Nedim Ünal'ın kızı Hilal Ünal ile Abdullah Göker'in nikah şahitliğini yaptı.

11.05.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Ocağı Şube Başkanı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nedim Ünal'ın kızı Hilal Ünal ile Abdullah Göker'in nikah şahitliğini yaptı.

Mimar Halil Ünal ile matematik mühendisi Abdullah Göker'in nikah töreni Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Külliyesi'nde yapıldı. Nikah törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eşi Semra Avcı, Vali Kadir Koçdemir, eşi Cennet Koçdemir, AK Parti milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile çok sayıda davetli katıldı. Bakan Avcı, külliye önünde davul-zurna eşliğinde karşılandı.

Hilal Ünal ile Abdullah Göker'in nikah şahitliklerini Bakan Nabi Avcı, Vali Kadir Koçdemir ve işadamı Feyiz Telli yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, evlilik cüzdanını geline verdi. Avcı, "Bu cüzdana sıkı sıkıya sahip çıkmanı diliyorum. Milli Eğitim Bakanı olarak tabii ki sınıflarımızda çok güzel çocuklar olsun istiyorum. Dolayısıyla benim müşterilerimsiniz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah mübarek etsin. Her iki aileyi de ayrı ayrı tebrik ediyorum" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement